ĐỀ THI HỌC KÌ 2 TOÁN 9 VIOLET

Bộ đề tổng đúng theo Top 100 Đề thi Tiếng Anh lớp 9 lịch trình new năm học tập 2021 - 2022 Học kì 1 & Học kì 2 chọn lọc, tất cả giải đáp, rất giáp đề ưng thuận có những đề thi giữa kì, đề thi học tập kì. Bộ đề thi được biên soạn bsát hại hiệ tượng Review năng lực học viên mới nhất theo Thông bốn 22 của Sở Giáo dục và Đào chế tạo ra. Hi vọng bộ đề thi này để giúp đỡ các bạn ôn luyện & đạt điểm cao trong số bài xích thi Tiếng Anh 9 new.

Bạn đang xem: Đề thi học kì 2 toán 9 violet

Sở đề thi Tiếng Anh 9 này được tổng đúng theo, tinh lọc từ bỏ đề thi của các ngôi trường trung học cơ sở trên cả được cùng được đội ngũ Giáo viên soạn giải thuật chi tiết góp học viên dễ dàng tập luyện, Đánh Giá năng lượng của bản thân mình. Để coi chi tiết, mời quí bạn đọc lựa lựa chọn 1 trong những cỗ đề thi dưới đây:

Bộ đề thi học viên giỏi


*

Phòng Giáo dục đào tạo với Đào tạo .....

Đề thi Giữa học tập kì 1

Năm học 2021 - 2022

Môn: Tiếng Anh lớp 9

Thời gian làm cho bài: phút

(Đề thi số 1)

I. Circle the word of which the underlined sound is pronounced differently from the others

1. A. divide B. religion C. primary D. comprise

2. A. compulsory B. industry C. hamburger D. eruption

3. A. enjoyed B. invited C. mended D. lasted

4. A. machine B. chair C. check D. child

II. Choose the correct answer for each sentence

5.Vietnamese people are very ……….......... .

A. friover

B. friendly

C. friendship

D. friendliness

6. Let’s about my problem.

A. talk

B. talking

C. khổng lồ talk

D. talked

7. Vietnam is a …………country. The weather is usually hot there.

A. tropical

B. cold

C. warm

D. heat

8. The doctor ...................... me not lớn stay up too late at night.

A. advised

B. suggested

C. insisted

D. forced

9. She was sichồng yesterday,……….she was absent from school .

A. since

B. so

C. because

D. but

10. My friover is fond of ……….TV in the evening.

A. watching

B. to watch

C. watch

D. watched

11. Some designers have taken______ from Vietnam’s ethnic minorities.

A. inspiration

B. education

C. impression

D. tradition

12. 12. Jeans ______all over the world today.

A. is sold

B. was sold

C. will be sold

D. are sold

III. Give the correct khung of the verbs in brackets.

13. I (see) .............................................her recently.

14. The children often love sầu (watch) .......................cartoons.

15. I wish It (not rain) ............................................. tomorrow.

16. This exercise must (do) ...................................carefully.

IV. Give sầu the correct form of these words

17. These clothes look very ............................ . (fashion)

18. Some designers have sầu ...................... the Ao Dai by priting lines of poetry on it. (modern)

19. Nguyen Du is a famous Vietnamese ………………. . ( poem )

trăng tròn. He always wears a ……………….shirt. ( stripe )

V. Read the following passage & choose the best answer.

We don’t only choose clothes lớn make us look…21…., we also use them lớn tell the world …22….our personality. The clothes we wear & our …23….as a whole give other people useful information about what we think and…24….we feel. If we feel cheerful, we usually wear …25….clothes and if we feel …26….we sometimes put on dark clothes. But why do teenagers wear black so…27….? Is it because they feel miserable all …28….? This is unlikely khổng lồ be the case. It is probably just because it is …29….khổng lồ wear black, và young people they are real fans of …30…. .

21.

A. attract

B. attractive

C. attractively

D. attraction

22.

A. of

B. with

C. by

D. about

23.

A. appear

B. appearance

C. appeared

D. appearing

24.

A. which

B. what

C. how

D. when

25.

A. colorful

B. colors

C. colorfully

D. colorless

26.

A. depress

B. depressed

C. depressing

D. depression

27.

A. frequent

B. frequency

C. frequently

D. frequenty

28.

A. the time

B. the day

C. the week

D. the month

29.

A. fashion

B. fashionable

C. fashioner

D. fashioned

30.

A. fashion

B. fashionable

C. fashioner

D. fashioned

VI. Listen lớn a man talking about the findings of a survey on teenagers’ găng. Decide if the following statements are true (T) or false (F). (unit 3)

31. Unlượt thích teenagers, adults don’t get stressed. .................

32. 30 – lớn – 70 - year olds are experiencing higher stress màn chơi than they consider to be healthy. ................

33. The most comtháng reason for teenagers‟ stress is school. .................

34. Thinking about what to lớn vì chưng after high school is not a source of găng for teens..................

35.Stress affects teens emotionally only. .................

VI. Rewrite these sentences (1m)

36. What a pity! I can’t speak English well.

I wish..............................................................................

37.They built this hotel six months ago.

This hotel ..............................................................................

38. He likes wearing Jeans.

He is interested..............................................................................

39. It isn’t necessary for me to lớn wear the Ao dai today.

I don’t ..............................................................................

40. Hanoi capital is generally not as exciting as Ho Chi Minh đô thị. (more)

Ho Chi Minc đô thị.........................................................................................................

1.B

2. C

3. A

4. A

5. B

6. A

7. A

8. A

9. B

10. A

11. A

12. D

13. have seen

14. watching

15. wouldn’t rain/ would not rain

16. be done

17. fashionable

18. modernized


19.poet

đôi mươi. striped

21. B

22. D

23. B

24. C

25. A

26. B

27. C

28. A

29. B

30. A

31. F

32. F

33. T

34. F

35. F

36. I wish I could speak English well.

37. This khách sạn was built six months ago.

38. He is interested in wearing jeans.

39. I don’t need to wear the Ao dai today.

40. Ho Chi Minh thành phố is generally more exciting than Hanoi capital.


*

Phòng Giáo dục đào tạo và Đào chế tạo ra .....

Đề thi Học kì 1

Năm học tập 2021 - 2022

Môn: Tiếng Anh lớp 9

Thời gian làm bài: phút

(Đề thi số 1)

I. Find one word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A. baggy B. minority

C. style D. symbol

2. A. casual B. sale

C. sleeveless D. slit

3. A. publish B. reputation

C. until D. fun

4. A. worked B. washed

C. appeared D. stopped

II. Circlethe best answers

1. The boss said he would fly to Ho Chi Minch city(last/ the following/ the previous/ next) day.

2. How much time bởi vì you spkết thúc (lớn watch/ watch/ in watching/ watching) TV everyday?

3. I wish I (had/ have/ was having/ am having) enough money khổng lồ buy a sport car.

4. It seems difficult for me (having/ lớn have/ lớn having/ had) a trip abroad.

5. Nowadays teenagers (used lớn wear/ used to lớn wearing/ get used to wearing/ is used khổng lồ wearing) jeans when going for a picnic.

6. If you want lớn (apply/ learn/ study/ attend) the course, you must pass the written exam.

7. She advised me (not to go out/ don’t go out/ to go out/ not go out) after dark.

8. I’m looking forward (khổng lồ hear/ hearing/ to hearing/ heard) from you.

III. Supply the correct verb form

1. You (use) (swim) in this river when you were a boy?

……………………………………………………………………………………………

2. Lan (enjoy) (learn) English. She (pass) the English speaking thử nghiệm last week.

……………………………………………………………………………………………

3. The 24thSea Games(just hold) in xứ sở của những nụ cười thân thiện Thái Lan.

……………………………………………………………………………………………

IV. Rewrite the following sentences as directed

1. What a pity! I can’t answer this question. (I WISH…….)

……………………………………………………………………………………………

2. My father is repairing the roof of the house now. (PASSIVE)

……………………………………………………………………………………………

3. This morning I got up late so I didn’t have time for breakfast. (BECAUSE)

……………………………………………………………………………………………

4. Many foreigners love sầu the (beautiful) of Ha Noi và the (friendly) of people. (USE THE CORRECT FORM OF THE WORDS)

……………………………………………………………………………………………

5. ”Where vì you buy this computer?” My friend asked me. (REPORTED SPEECH)

……………………………………………………………………………………………

6. They will hold the meeting before May Day.(PASSIVE)

……………………………………………………………………………………………

V. Underline the word uncorrected then correct it

1.Uncle John said that he would go to Nha Trang tomorrow.

→………………………………………………………………………………………..

2.I wish I can earn more money & work less.

Xem thêm: Tuổi Nam 1986 Cung Gì - Người Sinh Năm 1986 Cung Mệnh Gì

→ ….….….….….….….….….….….……………………………………………………

VI.Read the following passage và choose the best answers

Tet is a national và.................... (1) festival in Vietphái nam. It is occasion for every Vietnamese lớn be reunited lớn think................. (2)their past activities và hope for good luck in the new year.

Before Tet all houses.................. (3) white washed and ...................... (4) with colorful lights. Everytoàn thân is looking......................... (5) khổng lồ a better life. In the new year’s eve, children are smartly dressed.......................... (6) are hoping lớn receive money put in small red envelopes as they are wishing longevity khổng lồ................... (7) grandparents and parents. Wrong doings should...................... (8) avoided on these days.

1. A. traditional B. modern

C. compulsory D. convenient

2. A. about B. with

C. after D. for

3. A. was B. were

C. are D. is

4. A. decorate B. decorating

C. to decorate D. decorated

5. A. for B. forward

C. after D. at

6. A. them B. who

C. these D. they

7. A. his B. her

C. my D. their

8. A. take B. not

C. we D. be

VII. Listen to the reading of a letter then kiểm tra the correct box for True or False

Statements True False 1.The writer is having a nice time in England. 2.The weather is cool and the people are friendly. 3.The writer only met Hoa in Hanoi. 4.The writer bought lots of souvenirs & took a lot of photos.

I. Find one word whose underlined part is pronounced differently from the others (1p):

1. A. baggy B. minority

C. style D. symbol

2. A. casual B. sale

C. sleeveless D. slit

3. A. publish B. reputation

C. until D. fun

4. A. worked B. washed

C. appeared D. stopped

II. Choose the best answers (2p):

1. The boss said he would fly lớn Ho Chi Minc thành phố (last/ the following/ the previous/ next) day.

2. How much time vày you spkết thúc (to lớn watch/ watch/ in watching/ watching) TV everyday?

3. I wish I (had/ have/ was having/ am having) enough money lớn buy a sport car.

4. It seems difficult for me (having/ to have/ to having/ had) a trip abroad.

5. Nowadays teenagers (used to wear/ used lớn wearing/ get used to wearing/ is used to lớn wearing) jeans when going for a picnic.

6. If you want lớn (apply/ learn/ study/ attend) the course, you must pass the written exam.

7. She advised me (not khổng lồ go out/ don’t go out/ khổng lồ go out/ not go out) after dark.

8. I’m looking forward (lớn hear/ hearing/ to hearing/ heard) from you.

III. Supply the correct verb size (1,5p):

1. You (use) (swim) in this river when you were a boy?

Did you use to lớn swlặng in this river when you were a boy?

2. Lan (enjoy) (learn) English. She (pass) the English speaking chạy thử last week.

Lan enjoys learning English. She passed the English speaking test last week.

3. The 24thSea Games(just hold) in Tnhì Lan.

The 24thSea Games have sầu just been held in Thailand.

IV. Rewrite the following sentences as directed (1,5p):

1. What a pity! I can’t answer this question. (I WISH…….)

I wish I could answer this question.

2. My father is repairing the roof of the house now. (PASSIVE)

The roof of the house is being repaired by my father now.

3. This morning I got up late so I didn’t have time for breakfast. (BECAUSE)

I didn’t have time for breakfast because this morning I got up late/ Because this

morning I got up late, I didn’t have sầu time for breakfast.

4. Many foreigners love the (beautiful) of Ha Noi và the (friendly) of people. (USE THE CORRECT FORM OF THE WORDS)

Many foreigners love sầu the beauty of Ha Noi & the friendliness of people.

5. “Where vị you buy this computer?” My friend asked me. (REPORTED SPEECH)

My friover asked me where I bought that computer.

6. They will hold the meeting before May Day.(PASSIVE)

The meeting will be held before May Day.

V. Underline the word uncorrected then correct it (1p):

1.Uncle John said that he would go khổng lồ Nha Trang tomorrow.

→the following day

2. I wish I can earn more money và work less.

→ could

VI.Read the following passage and choose the best answers (2p):

Tet is a national and.................... (1) festival in Vietnam giới. It is occasion for every Vietnamese to be reunited to lớn think................. (2) their past activities and hope for good luông chồng in the new year.

Before Tet all houses.................. (3) Trắng washed và ...................... (4) with colorful lights. Everytoàn thân is looking......................... (5) to a better life. In the new year’s eve, children are smartly dressed.......................... (6) are hoping to receive sầu money put in small red envelopes as they are wishing longevity khổng lồ................... (7) grandparents and parents. Wrong doings should...................... (8) avoided on these days.