ĐỀ THI TIẾNG ANH B1

ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 CÓ ĐÁP ÁN (SAU ĐẠI HỌC)

Đề thi Tiếng Anh B1 của các ngôi trường dành cho học viên cao học tập và nghiên cứu sinh nhìn tổng thể là giống nhau. Trong bài viết này, Tiếng Anh B1 vẫn cung ứng cho chính mình một đề thi giờ Anh B1 tất cả đáp ánvà đồng thời đối chiếu kết cấu đề thi giờ đồng hồ Anh B1 của một trong những đơn vị chức năng được Bộ GD&ĐT cấp giấy phép. hocbong2016.net cũng update nhiều đề thi giờ Anh B1 bao gồm đáp án bên trên website. Quý Khách bài viết liên quan vào links đi kèm theo.

Bạn đang xem: Đề thi tiếng anh b1

Các các bạn lưu ý hiện giờ (2021) còn vô cùng không nhiều trường tổ chức triển khai thi chứng từ giờ đồng hồ Anh B1 theo đề thi này cơ mà gửi sang thi theo định hình Vstep.

Xem đưa ra tiết:

các trường được cấp chứng chỉ giờ anh b1

tin tức về kỳ thi chứng từ tiếng Anh B1 định dạng Vstep.

Download đề thi tiếng Anh B1 Vstep tại phía trên.

SO SÁNH ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 SAU ĐẠI HỌC CỦA CÁC TRƯỜNG

Nhìn chung, đề thi Tiếng Anh B1 của các ngôi trường khá giống như nhau vị Sở Giáo Dục với Đào chế tác hiện tượng cấu trúc đề thi dành cho đối tượng người dùng sau đại học. Tùy từng ngôi trường, mỗi phần thi có thể có một ít chuyển đổi. lấy ví dụ như nhỏng trong

Bài thi Nghe B1 phần 1, ngôi trường Đại học tập Ngoại Ngữ - Đại học tập Quốc Gia TP.. hà Nội bao gồm phần tranh tài nghe trắc nghiệm lựa chọn A, B, C còn ngôi trường Đại học tập Thành Phố Đà Nẵng cùng Đại học thủ đô hà nội là phần tranh tài nghe tma lanh hình ảnh đúng. Có khi trường Đại học tập TP.. hà Nội lại lựa chọn thi Nghe trắc nghiệm Đúng – Sai.

MẪU ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 CÓ ĐÁP ÁN TRÊN TRANG WEB hocbong2016.net

PAPER ONE: READING AND WRITING (90’)

PART 1: READING

Section 1: Questions 1 – 10

Circle the letter next to lớn the word or phrase which best completes each sentence (A, B, C or D).

Example: He ...................... on business yesterday

A. went B. goes C. go D. going

1. Tom doesn"t like khiêu vũ, but Mike......................

A. does B. did C. vày D. doesn’t

2. Listen! Somebody toàn thân......................for help.

A. are screaming B. scream C. is screaming D. has screamed

3. Waiter! There......................forks on this table.

A. are not some B. isn’t any C. are not any D. are some

4. I have a demo tomorrow, so I......................sit up late tonight to lớn study.

A. will have khổng lồ B. can have sầu khổng lồ C. have sầu D. have to

5. An islvà on which......................is called a deserted islvà.

A. no people B. no peoples live sầu C. no people live D. people are living

6. We wondered who......................to pay for the broken window.

A. is going B. was going C. have D. would

7. Lindomain authority......................tie her shoes when she was only 3 years old

A. knew to B. knew how lớn C. could to lớn D. may

8. John said that no other car could go......................his oto.

A. so fast lượt thích B. as fast as C. fast than D. as fastly as

9. A number of accidents in the last 2 years......................scaused by drunk driving.

A. were B. have been C. have D. are

10. Perhaps people don’t like________tourists in their country.

A. so much B. too much C. so many D. a lot

Đáp án: 1A 2C 3C 4 chiều 5C 6B 7B 8B 9B 10C

Section 2: Questions 11 – 15

Look at the text in each question. What does it say? Circle the letter next lớn the correct explanation (A, B or C).

11. Whose textbook does Natalie want lớn borrow?

*

A. Ken’s

B. Maria’s

C. Francesco’s

Đáp án: C

12.

*
A. Users must loông xã the car park after leaving.

B. People can park here while they are at work.

C. This oto park is for employees only.

Đáp án: B

13.

*

A. The basketball team only wants lớn see experienced players.

B. There aren’t enough team members available on Friday.

C. The Barton College team will visit the thể hình later today.

Đáp án: B

14.

*
A. All Sunday evening tickets are already sold.

B. You must book tickets for Sunday in advance.

C. A ticket is not necessary for Sunday evening.

Đáp án: A

15.

*
A. Giacomo will be able khổng lồ see Charlotte early tomorrow morning.

B. Charlotte needs to lớn arrive in time for Giacomo’s meeting tomorrow.

C. Giacomo can collect Charlotte from the airport tomorrow afternoon.

Xem thêm: Ký Hiệu La Bàn Là Gì ? Hướng Dẫn Cách Coi La Bàn Chi Tiết Từ A

Đáp án: C

Section 3: Questions 16 – 20

Read the text & questions below. For each question, circle the letter next khổng lồ the correct answer (A, B, C or D).

A month ago I had no idea that on a Saturday afternoon in November I’d be hanging 30 metres above the ground and enjoying it. Now I looked down at the river far below me, & realised why people love sầu rock-climbing.

My frikết thúc Matt & I had arrived at the Activity Centre on Friday evening. The accommodation wasn’t wonderful, but we had everything we needed (beds, blankets, food), và we were pleased to lớn be out of the đô thị & in the fresh air.

On Saturday morning we met the other ten members of our group. Cameron had come along with two friends, Kevin và Simon, while sisters Carole & Lynn had come with Amanda. We had come from various places và none of us knew the area.

We knew we were going to spover the weekover outdoors, but none of us was sure exactly how. Half of us spent the morning caving while the others went rock- climbing and then we changed at lunchtime. Matt & I went to lớn the caves first. Climbing out was harder than going in, but after a good giảm giá of pushing, we were out at last - covered in mud but pleased and excited by what we’d done.

16. What is the writer trying to lớn vị in the text?

A. advertise the Activity CentreB. describe some people she metC. explain how to vì certain outdoor sportsD. say how she spent some không lấy phí time

Đáp án: D

17. What can the reader learn from the text?

A. when lớn depend on other people at the CentreB. how to lớn apply for a place at the CentreC. what sort of activities you can experience at the CentreD. which time of year is best to attover the Centre

Đáp án: C

18. How bởi you think the writer might describe her weekend?

A. interestingB. relaxingC. frighteningD. unpleasant

Đáp án: A

19. What do we learn about the group?

A. Some of them had been there before.B. They had already chosen their preferred activities.C. Some of them already knew each other.D. They came from the same city.

Đáp án: C

đôi mươi. Which of the following advertisements describes the Activity Centre?

A. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. Accommodation và meals provided. Make up your own timetable – choose from a variety of activities (horse-riding, fishing, hill-walking, sailing, and mountain-biking).

B. ACTIVITY CENTRE Set in beautiful countryside. Accommodation provided. Work with a group - we show you a range of outdoor activities that you didn’t realise you could do!

C. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. Enjoy the luxury of our accommodation - each room has its own bathroom. Work with a group, or have sầu individual teaching.

D. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. You can spkết thúc the day doing outdoor activities & we will find your accommodation with a local family.

Đáp án: B

Section 4: Questions 21 – 30

Read the text below & fill each of the blanks with ONE suitable word from the box.

of

end

make

then

share

numbers

every

frightening

mistake

mix

with

amounts

cause

afterwards

all

CARTOON FILMS

Cartoon films have very little limits. If you can draw something, you can (21)…

………………..it move on the cinema screen. The use (22)…………………..new ideas and advanced computer programs means that cartoons are becoming exciting again for people of (23)…………………..ages.

By the (24)…………………..of the 1970s, the cinema world had decided that cartoons were only for children. But soon (25)…………………..one or two directors had some original new ideas. They proved that it was possible to lớn make films in which both adults and children could (26)…………………..the fun.

However, not (27)…………………..cartoon film was successful. The Blaông chồng Cauldron, for example, failed, mainly because it was too (28)…………………..for children và too childish for adults. Directors learnt from this (29)………………….., và the film companies began khổng lồ make large (30)…………………..of money again.

Đáp án: 21. make 22. of 23. all 24. end 25. afterwards 26. tóm tắt 27. every 28. frightening 29. mistake 30. amounts

PART TWO: WRITING

Section 1

Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence printed before it.

Example: I haven’t enjoyed myself so much for years.

Answer: It’s years………………………………………………..

1. My father was given his first boat by his parents.

My father’s parents…………………………………………………………………………

Đáp án:My father’s parents gave sầu my father his first boat.

2. Although his leg was broken, he managed to get out of the car.

In spite of ………………………………………………………………………………….

Đáp án:In spite of his broken leg, he managed khổng lồ get out of the car.

3. Some people lượt thích working outdoors more than working inside.

Some people prefer………………………………………………………………………..

Đáp án:Some people prefer working outdoors to working inside.

4. He has not been to lớn this stadium before.

It is…………………………………………………………………………………………

Đáp án:It is the first time he has been khổng lồ this stadium.

5. John suggested taking a taxi lớn the hotel.

John said, “If I were.………………………………………………………………………”

Đáp án:John said, “If I were you, I would take a xe taxi to lớn the hotel”

Section 2

This is part of a letter you receive from an English friend.

I know you often go khổng lồ the cinema. Tell me about the last film you saw and whether you enjoyed it.

Now write a letter khổng lồ this penfriover in the space below. You should write about 100 words

Bài viết mẫu:

Hi mate,

How’s it going? I was very busy this week. But you know that I love sầu films. I saw the film with the name "Bent it lượt thích Beckham’. It’s a very interesting film about football. The main story is about an Indian girl who wants to lớn play football. Her parents don’t let her play. But she’s a very good football player. She"s better than a boy who doesn’t know how to play football. Finally, she goes khổng lồ America for professional league. Santa Barbara. I’m not sure of the team name. Anyway, it"s a happy ending for her and for her family.

I recommended the film khổng lồ Mike and he loved it very much. So I vị recommover lớn you the film "Bkết thúc it lượt thích Beckham’.

If I were you, I’d go the cinema right now. Have sầu a good weekover. See you soon.

Bye,

Ann

PART TWO: LISTENING (Approximately 15 minutes)

Section 1: Questions 1 – 5

There are five questions in this part. For each question there are three pictures & a short recording. Choose the correct picture and put a tichồng (