ĐỀ THI TIẾNG ANH LỚP 9 HỌC KÌ 1 CÓ ĐÁP ÁN

Sở 2 đề thi cuối kì 1 lớp 9 môn giờ đồng hồ Anh phòng GD&ĐT Hòa An, Cao Bằng bao gồm đáp án sau đây bên trong cỗ đề thi học kì 1 lớp 9 môn Anh năm 20đôi mươi vì chưng Tip Hay sưu tầm cùng đăng sở hữu. 2 Đề kiểm tra học tập kì 1 giờ Anh lớp 9 có giải đáp tổng thích hợp đông đảo kỹ năng Từ vựng – Ngữ pháp giờ đồng hồ Anh trọng tâm góp các em ôn luyện kỹ năng và kiến thức trung tâm hiệu quả. 


Đề thi giờ đồng hồ Anh 9 học kì 1 bao gồm đáp án – Đề số 1

Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest

1. A triB. river C. shrine D. city
2. A. reading B. learning C. speaking D. pleasing
3. A style. B. poetryC. lively D. symbol

Choose the word in each line that has different bao tay pattern.

Bạn đang xem: Đề thi tiếng anh lớp 9 học kì 1 có đáp án

1. A. notice B. compriseC. friendlyD. peaceful
2. A. casual B. tunicC. subjectD. design
3. A. inspireB. mention C. pattern D. different

Circle the best option ( from A, B, C, or D ) lớn complete the sentences.

1. What was he doing when you ………………………..?

A. come

B. khổng lồ come

C. came

D. coming

2. Hanoi is not very ………….from Kuala Lumpur

A. difference

B. different

C. differ

D. differently

3. The ……………… language in Malaysia is Bahasa Malaysia .

A. nation

B. national

C. nationally

D. nationality

4. They ………………………… to lớn Dalat in summer when they were young .

A. use to go

B. used to lớn going

C. are used khổng lồ going

D. used to go

5. My oto ………… yesterday .

A. repairs

B. is repaired

C. repaired

D. was repaired

6. The Ao Dai is the …………… dress of Vietnamese women

A. beautiful

B. traditional

C. casual

D. polite

7. He was born …………………… 15th December .

A. in

B. of

C. at

D. on

8. There is a bamboo ……………….. at the entrances lớn the village .

A. forest

B. forestation

C. forest ranger

D. forestry

9. It rains heavily , …………………. I can’t go khổng lồ the movie with you .

A. and

B. but

C. because

D. so

10. If he ………….. không tính phí time , he will go swimming .

A. has

B. had

C. will have

D. is having

11. They enjoyed …………………….. football after school .

A. played

B. to play

C. playing

D. play

12. They haven’t seen this film , ……………………… ?

A. vì chưng they

B. have they

C. don’t they

D. they have

Use the word given in the box to fill in the blanks to make a meaningful passage

visited – got up – booksiêu thị – dictionary – bus – speaking

Last Sunday, Nam went on excursion to lớn Oxford. He (1)……………early & took a(2)………………,so he arrived there on time. In the morning, he (3)………………….the National gallery, Big Ben and the Hyde park. In the afternoon, he bought a (4)………………… and a small disc with the words “Oxford University”. He met some English students in the (5)……………….. .He was happy to lớn practice (6)………………. English with many foreigners. Although he felt tired, he all had a nice day.

Read the passage then answer the following questions:

1. Where did Nam go last Sunday?

……………………………………………………………………………………………

2. How did he go there?

……………………………………………………………………………………………

3. Where did he meet some English students?

……………………………………………………………………………………………

4. What did he bởi vì with some foreigners?

……………………………………………………………………………………………

Rewrite the following sentences so that the second sentence means exactly the same as the sentences before it .

1. I’m sorry I can’t speak English fluently .

I wish ………………………………………………………………………………

2. “ Are you coming to lớn the buổi tiệc nhỏ tonight ?“

Peter asked me ………………………………………………………………………

3. I went to lớn bed early because I was tired .

I was tired ……………………………………………………………………………

4. Somebody toàn thân has cleaned the room .

The room …………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest

1 – C; 2 – B; 3 – A; 

Choose the word in each line that has different căng thẳng pattern.

1 – B; 2 – D; 3 – A; 

Circle the best option (from A, B, C, or D) to lớn complete the sentences.

1 – C; 2 – B; 3 – B; 4 – D; 5 – D; 6 – B; 

7 – A; 8 – A; 9 – D; 10 – A; 11 – C; 12 – B; 

Use the word given in the box to lớn fill in the blanks lớn make a meaningful passage

1 got up 2 bus 3 visited 4 dictionary 5 booksiêu thị 6. speaking

Read the passage then answer the following questions:

1. Nam went to Oxford last Sunday.

2. He went there by bus.

3. He met some English students in the booksiêu thị.

4. He practiced speaking English with many foreigners.

Rewrite the following sentences so that the second sentence means exactly the same as the sentences before it .

1. I wish I could speak English fluently .

2. Peter asked me if I was coming lớn the các buổi party tonight .

3. I was tired , so I went to lớn bed early .

4. The room has been cleaned .

Đề thi học tập kì 1 giờ Anh 9 bao gồm giải đáp – Đề số 2

I. LISTENING

1. Listen lớn a telephone conversation between two friends about their trip khổng lồ a craft village. Fill each of the gaps in the notes with no more than TWO words or a number. You will listen TWICE.

A trip to lớn Chuông Village Famous for making conical hats Location: Phương thơm Trung Commune, Thanh Oai (1) ……………………………..Distance: (2) ……………………………… kilometres from Ha Noi centre Activities: learning lớn make (3) ……………………….; going around the village Means of transport: by (4) ……………………………………Date: (5) ………………………….., Sunday

2. Listen to a conversation between a journalist and Kate. Fill each of the gaps with no more than two words. You will listen TWICE.

Kate is living in Melbourne. She feels proud when it became the most liveable city in (1) …………………. According khổng lồ her, there are many recreational facilities, và the transport system is very (2) …………………………….. There are also many cultural (3) …………………………………… in a year, which makes her feel great. However, Kate doesn’t like the (4) …………………………………… because it is so changeable & may become extreme. Kate suggests young people stay in Melbourne because of its educational (5) …………………………………. và fantastic nightlife.

II. READING

1. Read the passage. Circle A, B or C khổng lồ answer each question.

More than 80% of American high school students work at part-time jobs in the evenings, on weekends or in summer. These part-time jobs bring teenagers great advantages. One of the benefits of the work is the students can learn the skills that will be useful for the rest of their lives. When they work, they have sầu khổng lồ manage both the job and schoolwork. To be able to do so, they must be very organized và able to keep a sensible schedule. They also learn to lớn cope with the job bít tất tay apart from the áp lực of the schoolwork. Some of the most stressful jobs include teaching, nursing, and police work. These skills help prepare teenagers for their later careers. High school students who work are more likely to lớn succeed as adults than people who enter the job market at a later age with no work experience. Teenagers want a lot of expensive things: clothes, mp3 players, trips with their friends, etc. Not all parents can afford them. And even if they can, the teens might not really appreciate that money because they did not earn it. When teenagers make money for themselves, they know its true và are less likely lớn spover it foolishly.

1.Which of the following is a good title for the passage?

A. Why teenagers should work

B. Advantages and disadvantages of part-time jobs

C. Part-time jobs cause stress

2. According to lớn the passage, what is NOT an effect of part-time jobs?

A. Teenagers become organized.

B. Teenagers become stressed.

C. Teenagers are more likely lớn have successful careers.

3. The word “cope with” in the passage is closest in meaning lớn ______.

A. fight against

B. giảm giá with

C. suffer from

4. According lớn the passage, when teenagers have jobs, they are more likely lớn _______.

A. spover foolishly

B. want expensive sầu things

C. appreciate money

5. According to the passage, which of the following is TRUE?

A. Only some US students bởi part-time jobs.

B. US students suffer part-time job ức chế.

Xem thêm: Bộ Đề Thi Học Kì 1 Văn 9 Môn Văn, 40 Đề Thi Học Kì 1 Lớp 9 Môn Văn

C. Part-time jobs are somehow good for teenagers.

2. Read the following passage. Match the paragraphs with the headings.

TEENS’ SOURCES OF STRESS

1. In adolescence, teens experience so many physical and psychological changes that they may not know how khổng lồ khuyến mãi with. Many boys feel obsessed with their voice or appearance. Girls feel annoyed with unwanted spots on their faces. 2. As teens reach adolescence, they have more friends and come in liên hệ with many more people. They now have sầu to lớn learn khổng lồ interact socially and they may find it is not easy to lớn adjust in the complicated world or khổng lồ gain social acceptance. 3. Many teenagers start khổng lồ have emotional feelings for another boy or girl, or feel the need to be loved. If a teen fails to lớn get love sầu from the one he/she likes or loves, they may find it is hard lớn get over the painful experience. 4. Pressures to do well academically can be a source of ức chế. If teens are academically svào, they can perform well. If not, they suffer from endless bít tất tay. 5. Being under pressures of a number of things, teenagers become constantly anxious. If they are unlucky khổng lồ fail in anything, they may fall inlớn the feeling of self-doubt and low self-esteem.

List of Headings

A. Academic stress

B. Low self-esteem stress

C. Stress due lớn physical or physiological changes

D. Social stress

E. Stress due khổng lồ romantic relationships

III. LANGUAGE FOCUS AND VOCABULARY

1. Choose the best option khổng lồ complete the sentence.

1. She speaks English as …………as I vày.

A. good B. better C. very good D. well

2. I knew they were talking about me……… they stopped when I entered the room.

A. because B. so that C. despite D. therefore

3. The librarian told us not…… reference books out of the library.

A. to take B. taking C. take D. took

4. When I came lớn visit her last night, she …..a bath.

A. had B. was having C. were having D. is having

5. Nobody toàn thân liked the film,…………….?

A. does he B. doesn’t he C. did they D. didn’t they

6. Although he loved his country, …………………… most of his life abroad.

A. but spent B. but he spent C. he spent D. so he spent

7. Many students aren’t keen……….. their study at school.

A. about B. for C. with D. on

8. She hasn’t written to me…………… we met last time.

A. before B. since C. ago D. for

9. You can rely…………Jaông xã. He always keeps his promise.

A. in B. for C. on D. with

10. We didn’t go camping yesterday _________ it rained heavily.

A. because B. although C. despite D. In spite of

2. Use used lớn or didn’t use to with the verbs from the box to complete the sentences.

be kill transport dye

1. In the countryside in Viet Nam, families ……………………… extended, i.e. three or more generations lived together in the same house.

2. The farmers in my trang chủ village …………………………….. rice trang chủ on trucks. They used buff alo-driven carts.

3. In many places in the world, people ………………… cloth with natural materials.

4. Tuberculosis – TB – ……………………… a lot of people. It was a fatal disease.

III. WRITING

1. Complete each of the following sentences using the cues given. You can use other words in addition to lớn the cues lớn complete the sentences.

Example: Ngoc/ usually/ play/ badminton/ Sunday.

Answer: Ngoc usually plays badminton on Sundays.

1. People/ know/ Ha Long Bay/ recognise/ UNESCO.

……………………………………………………………………………………….

2. Temple of Literature/ be/ first/ destination/ schedule.

……………………………………………………………………………………….

3. They/ think/ visit/ Mai Chau/ this/ time/ year/ be/ best.

……………………………………………………………………………………….

4. People/ believe/ visit/ Huong Pagoda/ bring/ luchồng.

……………………………………………………………………………………….

2. Rewrite each sentence so that it contains the phrasal verb in brackets.

You may have khổng lồ change the form of the verb.

1. I don’t remember exactly when my parents started this workcửa hàng.

(mix up) ……………………………………………………………………………….

2. We have sầu to try harder so that our handicrafts can stay equal with theirs. (keep up with) ………………………………………………………………………………….

ĐÁP. ÁN

I. LISTENING (10 câu x 0,2 = 2,0 điểm)

1. Listen lớn a telephone conversation between two friends about their trip to lớn a craft village. Fill each of the gaps in the notes with no more than TWO words or a number. You will listen TWICE.

1. District

2. 30

3. conical hats

4. car

5. 7 a.m

2. Listen lớn a conversation between a journacác mục & Kate. Fill each of the gaps with no more than two words. You will listen TWICE.

1. 2015

2. reliable

3. festivals

4. weather

5. opportunities

II. READING (10 câu x 0,2 = 2 điểm)

1. Read the passage. Circle A, B or C to answer each question.

2. Read the following passage. Match the paragraphs with the headings.

III. LANGUAGE FOCUS AND VOCABULARY

1. Choose the best option to complete the sentence. (10 câu x 0,2 = 2 điểm)

1. D

2. D

3. A

4. B

5. D

6. B

7. D

8. B

9. C

10. A

2. Use used to lớn or didn’t use to with the verbs from the box lớn complete the sentences. (4 câu x 0,25 = 1 điểm)

1. used lớn be 2. didn’t use lớn transport

3. used to dye 4. used to lớn kill

IV. WRITING

1. Complete each of the following sentences using the cues given. You can use other words in addition lớn the cues lớn complete the sentences. (4 câu x 0,5 = 2 điểm)

1. People know that Ha Long Bay is recognised by UNESCO.

2. Temple of Literature is the first destination in my schedule.

3. They think that visiting Mai Chau at this time of the year is the best.

4. People believe that visiting Huong Pagodomain authority will bring them luchồng.

2. Rewrite each sentence so that it contains the phrasal verb in brackets.

You may have lớn change the size of the verb. (2 câu x 0,5 = 1,0 điểm)

1. I don’t rethành viên exactly when my parents set up this workshop.

2. We have sầu khổng lồ try harder so that our handicrafts can keep up with theirs.

Trên đây, Tip Hay đã gửi mang lại các bạn Đề thi học tập kì 1 môn giờ đồng hồ Anh lớp 9 gồm đáp án rất bổ ích cho chúng ta ôn tập. Trong khi, bên trên trang chúng tôi còn xem tư vấn và đăng thiết lập những tài liệu nhiều môn học khác như Tân oán, Ngữ văn uống, Vật lý, Hóa học tập, Sinch học…trải qua số đông đề thi, đề cương cứng ôn tập học kì 1 môn Tân oán, đề cương ôn tập học tập kì 1 môn Ngữ văn, đề cương ôn tập học tập kì 1 môn Vật lý từ bỏ phần đa trường THCS bên trên cả nước…nhằm mục tiêu góp những ban gồm một kì thi học kì đạt tác dụng tốt nhất có thể. Chúc chúng ta thành công xuất sắc.

Bên cạnh đó, mời độc giả tìm hiểu thêm nhiều tư liệu ôn tập tiếng Anh 9 cả năm không giống như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 9, Những bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit trực đường, Đề thi học kì 1 lớp 9, Đề thi học tập kì 2 lớp 9, Bài tập nâng cao Tiếng Anh 9,… được cập nhật liên tiếp bên trên Tip Hay.